Akilles hävisi kärkiottelun Lappeenrannassa

Odotukset olivat korkealla ennen bandyliigan kärkikamppailua kun Veiterä isännöi Akillesta lauantaina. Olihan kyseessä viime kausien finaalijoukkueiden ottelu. Olikohan kuitenkin porvoolaisten ajatukset vielä edellisillan juhlaottelussa tai jossain aivan muualla, mutta joukkue ei tullut täysin keskittyneenä otteluun, kun taas Veiterä oli selkeästi paremmin valmistautunut. Numerot taululla oli reilun vartin pelin jälkeen kotijoukkueelle 4-0 ja tiedossa oli vaikea ilta Akillekselle. Toisen puoliajan alussa Akilles oli kuitenkin taistellut itsensä tasatilanteeseen 5-5, mutta tämän jälkeen Akilleksen pallollinen peli katosi ja vaikeasti pelattavan jään takia Akilles tyytyi pitkien lyömiseen. Tämä taktiikka ei toiminut ja kun Veiterä teki vielä kaksi maalia, niin ottelu päättyi Veiterän 7-5 voittoon.

Seuraavan liigaottelunsa Akilles pelaa perjantaina 17.12. Porvoossa klo 19, kun vastaan luistelee Kampparit. Heti perään lauantaina on vuorossa Narukerä vieraissa ja se peli alkaa jo 14:30, mikäli Porìin saadaan toimiva jää tehtyä.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment