Kaksi sarjapistettä mukaan Jyväskylästä

Akilles matkusti lauantaisen voitokkaan Veiteräpelin jälkeen sunnuntaina Jyväskylään kohtaamaan paikallinen JPS. Jyväskyläläisillä ei ollut ottelussa juurikaan panosta, koska alemman jatkosarjaan joukkueiden jatkosarjapisteet määräytyvät vain sijoituksen mukaan. Akilles lähti sen sijaan hakemaan kaksi tärkeää sarjapistettä, koska ylemmässä jatkosarjassa kaikki hankitut pisteet jäävät voimaan. 

Asetelma näkyi JPSn kokoonpanossa, josta puuttui useampi avauksessa yleensä ollut pelaaja ja nuorille annettiin bandyliigakokemusta. Valtterimyrskyn häntä vaikeutti lumisateen muodossa pelaamista tasapuolisesti läpi ottelun. Jäälle satanut lumi haittasi luistelu- ja pallotempoa. Itse ottelussa Akilles oli käytännössä koko ajan selvästi niskan päällä ja loppuvihellyksen soidessa tulostaululla komeili Akilleksen 1-10 (1-5) voittolukemat.

Akilles lähtee ylemmän jatkosarjan kolmeen otteluun taulukon kakkospaikalta, ero sarjakärki Veiterään on enää kaksi pistettä, koska Narukerä aiheutti sunnuntaina Porissa Veiterälle kauden toisen tappion numeroin 3-1. Voitollaan porilaiset ilmoittautuivat mukaan kisaamaan, jos ei runkosarjan voitosta, niin ainakin taisteluun suorasta välieräpaikasta.

Otteluohjelma on vielä vahvistamatta, mutta näillä näkymin Akilles kohtaa lauantaina 5.2. kotona Mikkelin Kampparit ja keskiviikkona 9.2. Narukerän niin ikään Porvoossa. Veiterän, Akilles kohtaa sarjan viimeisellä kierroksella vieraskentällä.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment