Akilles åkte ifrån Kampparit i andra halvlek

Akilles tog på lördagskvällen en klar seger med siffrorna 9-3 (3-2) över Kampparit från St Michel. Kampparit hängde med i matchen under första halvlek mycket tack vare fint målvaktsarbete av Eetu Sviili och effektivitet i målskyttet.

När det ymniga snöfallet slutat och andra halvlek kunde genomföras på renare is, var det i praktiken bara spel mot ett mål. Akilles trappade upp sitt boll- och åktempo och Kampparit fick se sig tvungna att stoppa grönskjortorna med ojusta metoder, med utvisningsminuter som påföljd. Akilles slog in tre mål i mitten av andra halvlek i numerärt överläge och då blev uppförsbacken övermäktig för Kampparit.

Akilles poängplockare: Denis Sadakov 3+1, Andreas Flinck 3+0, Matti Vainio 1+2, Iisakki Kaivola och Rolf Larsson 0+2, Rasmus Kettunen samt Kasperi Hirvonen 1+0.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment