Tiedote / Info 7.2.2022

Jääpallo on parasta paikan päällä – Akilles Bandy lopettaa maksuttomat nettilähetykset

Viime kaudesta lähtien Akilles Bandy on koronarajoitusten ja tartuntariskin takia kehittänyt yhteistyössä Streamers kuvausryhmän kanssa kotiotteluiden nettilähetyksiä. Suorat lähetykset ovat jatkuvasti houkutelleet jopa yli viisisataa kytkettyä laitetta, eli arviolta toista tuhatta katsojaa. Streamersin toteutus ja kameratyö on ollut korkealuokkaista, tietäen lajin ja kuvauspaikkojen haasteet. Jatkossa kiinnostuneet katsojat joutuvat kuitenkin tulemaan paikan päälle tai avaamaan lompakkonsa halutessaan seurata ottelua suorana. 

– Jääpallo on parasta paikan päällä, rajoituksia ei ole ja joukkue tarvitsee menestyäkseen kotiyleisön äänekkään tuen, joten seuran ei kannata jatkaa palvelua maksuttomana, toteaa Akilles Bandyn puolesta Niklas Skog. Seura tulee seuraavissa otteluissa vertailemaan maksullisia vaihtoehtoja ja valitsemaan kaikille osapuolille sopivin. Lähetykset jatkuvat Streamersin laadukkaana toteutuksena kauden loppuun, emme halua tinkiä laadusta, jatkaa Skog. Toivomus on, että kotiyleisö löytäisi takaisin Pallokentälle kannustamaan Akillesta kauden tärkeimmissä otteluissa.

Akilles Bandy tulee ennen otteluita tiedottamaan ainakin nettisivuillaan ja facebookissa, mistä ottelulähetykset ovat ostettavissa etukäteen.


Bandy är som bäst, sett på plats – Akilles Bandy avslutar de kostnadsfria nätsändningarna

Akilles har med anledning av coronarestriktioner och smittorisk sedan senaste säsong tillsammans med Streamers utvecklat direktstream av hemmamatcherna.
Direktsändningarna snittar per match över fem hundra samtidigt uppkopplade apparater, som torde motsvara över tusen tittare. Streamers produktion och kameraarbete håller hög klass i en svårfilmad gren och utmanande yttre förhållanden. Framöver får tittarna dock öppna plånboken eller söka sig till Bollplan för att följa med matchen live.

– Bandy upplever man bäst om man är på plats, vi har inga publikrestriktioner och laget behöver hemmapublikens uppmuntrande stöd för att nå framgång. Föreningen kan inte kostnadsfritt fortsätta med denna tjänst, konstaterar Niklas Skog från Akilles Bandy. Föreningen kommer i de kommande matcherna att testa olika betallösningar för att välja den som passar optimalt. Sändningarna fortsätter i Streamers högklassiga regi säsongen till slut, vi vill inte pruta på kvaliteten, fortsätter Skog. Akilles önskar att hemmapubliken hittar tillbaka till Bollplan för att heja på laget i säsongens viktigaste matcher.

Akilles Bandy kommer före matcherna att åtminstone via hemsidan och facebook
informera var sändningarna kan köpas på förhand.


Tiedustelut/ Förfrågningar::
Puheenjohtaja / Ordförande Jari Kettunen 040 51 41 133
Varapuheenjohtaja / Vice ordförande Niklas Skog 040 58 77 233

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment