Finaalipaikka ratkaistaan viidennessä ottelussa Porvoossa sunnuntaina 6.3. klo 13

Akilles ei onnistunut katkaisemaan välieräsarjaa vieraskentällä. Ottelun alku oli kahden joukkueen varovaista pelaamista. Akilles oli enemmän pallossa, mutta porilaiset puolustivat kärsivällisesti, eikä kumpikaan joukkue päässyt alussa selkeille maalipaikoille. Ensimmäinen puoliaika mentiin maaleitta ja avausmaalin tärkeys kasvoi koko ajan. 

Narukerä teki tärkeän avausmaalin kun ottelua oli pelattu vajaa tunti. Porvoolaisten aktiivisesta pelinrakentelusta huolimatta Narukerä siirtyi kymmenen minuuttia myöhemmin kulmasta 2-0 johtoon. Akilles nousi vielä taisteluun mukaan kun Rasmus Kettunen kavensi taistelumaalilla 2-1 pari minuuttia myöhemmin. Denis Sadakov tasoitti vielä 2-2 kun ottelua oli jäljellä vajaat kymmenen minuuttia. Ottelu ratkesi kun porilaiset onnistuivat toistamiseen kulmalyönnistä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Tuomarin myöntämä lisäaika ei riittänyt Akilleksen tasoitukseen. Narukerä pelasi ajan pois kerämällä lisäminuuteilla yhteensä kolme jäähyä, vaikka tuomaristo ei ollut sitä ennen juurikaan jäähyä viheltänyt.

Porvoossa pelataan sunnuntaina korrekta poikki loppuottelupaikasta ja kotiyleisön tuki voi tiukassa sarjassa olla ratkaisevassa roolissa, joten nyt on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa. Tervetuloa kaikki paikalle kannustamaan Akillesta loppuotteluun.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment