Kausi päättyi hopeaan

Kahden vuoden tauon jälkeen jääpallon loppuottelu päästiin taas pelaamaan yleisön edessä. Lappeenrannan Veiterä oli onnistunut järjestämään hienon tapahtuman, joka houkutteli paikan päälle peräti 2914 silmäparia. Porvoosta oli arvioiden mukaan paikalla kolmisen sataa Akilles kannattajaa, jotka käyttäytyivät esimerkillisesti, kannustivat positiivisessa hengessä ja seurasivat järjestäjien etukäteen lähetettyjä ohjeita.
Akilles pelasi hyvän ottelun, mutta jotain jäi kuitenkin puuttumaan, eikä joukkue saanut itsestään aivan parastaan irti vaikka taistelikin loppuun asti loistavasti. Akilles aloitti ottelun selkeästi vahvemmin kuin vastustaja, mutta kun marginaalit ja toleranssit eivät olleet Akilleksen puolella, niin ottelu tasoittui ja Veiterän onnistuttua maalinteossa, kotijoukkue sai lisää energiaa ja otti ohjat käsiinsä. Taukoa vietettiin kotijoukkueen 3-1 johdossa ja loppunumerot olivat 5-1.
Akilles Bandy kiittää hienosta finaalista ja onnittelee Veiterää Suomen Mestaruudesta!
Akilles Bandy haluaa myös kiittää kaikkia tukijoita, kannattajia, vapaaehtoistyöntekijöitä ja muita toimijoita kuluneesta kaudesta. Te olette mahdollistaneet tämän kaiken, nyt vedetään vähän henkeä ja sitten suunnataan katse kohti tulevaa.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment