Kotiavaus ja juhlaottelu siirtyy / Hemmapremiär uppskjuten – jubileumsmatch flyttad

Lämmin keli on viivästyttänyt Porvoon Pallokentän tekojään jäädyttämistä. Lauantaiksi 19.11. suunniteltu kotiavaus ja seuran 120-juhlaottelu joudutaan siirtämään. Kyseisen runkosarjaottelun uusi ajankohta selviää myöhemmin ja juhlaottelun kohtalosta seura päättää lähipäivinä. Maanantai 14.11. alkavalle viikolle ennustetaan selvästi viileämpää säätä Porvooseen, joten toivottavasti kenttähenkilökunta voi aloittaa tekojään valmistamisen mahdollisimman pian.

Det milda vädret har fördröjt konstisen på Borgå Bollplan. Akilles tilltänkta hemmapremiär och 120-års jubileumsmatch lördag 19.11. kommer att flyttas. Ett nytt datum för seriematchen klarnar senare och angående jubileumsmatchen fattar föreningen beslut de kommande dagarna. Från och med måndag 14.11. förutspås betydligt kallare temperaturer i Borgå, förhoppningsvis kan planskötarna då påbörja frysningen av konstisen utan vidare fördröjningar.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment