Akilles 120 – Juhlatapahtumia / Jubileumsevenemang

Akilles 120 vuotta – Juhlaottelu 3.12

Akilleksen 120-vuotis juhlaottelu pelataan lauantaina 3.12.2022, jolloin Pallokentälle saapuu toinen perinteikäs jääpalloseura Varkauden WP35. Akilleksen sponsori FALUPLAST haluaa muistaa juhlivaa seuraa ja tarjoaa kaikille maksuttoman sisäänpääsyn Juhlaotteluun. Akilles on erittäin kiitollinen FALUPLASTILLE ja toivoo, että mahdollisimman moni tulee kannustamaan ja juhlimaan 120-vuotista seuraa Pallokentälle lauantaina 3.12.2022 klo 17.00 alkavaan otteluun. Akilleksen miesten liigajoukkue avaa kotikautensa juhlaottelua edeltävänä iltana perjantaina 2.12.2022 klo 19.00, jolloin vastustajaksi luistelee yksi Bandy-liigakauden ennakkosuosikeista Porin Narukerä. 

Juhlavuoden tapahtumat eivät jää miesten juhlaotteluun vaan Akilles on saanut 120 juhlavuoden kunniaksi järjestettäväkseen myös Naisten Suomen Cup Juhlaturnauksen Porvooseen 25.-27.11.2022. Tähän turnaukseen on myös vapaa pääsy.

Akilles 120 år – Jubileumsmatch 3.12.

Akilles 120-årsjubileum till ära spelar herrlaget en jubileumsmatch lördag 3.12., då laget möter en annan bandyförening med långa anor, WP35 från Varkaus. Akilles sponsor FALUPLAST vill minnas jubilaren och bjuder alla vänner av bandy på jubileumsmatchen och står således för inträdet. Akilles Bandy är mycket tacksamma för FALUPLASTS fina gest och hoppas att så många som möjligt nappar på erbjudandet och kommer till Bollplan för att heja på och fira den 120-åriga föreningen i jubileumsmatchen, som börjar kl. 17.00. Akilles herrlag inleder hemmasäsongen redan kvällen innan jubileumsmatchen, fredag 2.12. kl.19:00, då man gästas av en av säsongens förhandsfavoriter Narukerä från Björneborg.

Till jubileumsårets händelser hör inte endast herrarnas jubileumsmatch, Akilles har också jubileumsåret till ära fått till uppgift att ordna damernas Finländska Cup i Borgå, som en jubileumsturnering 25.-27.11.2022. Även till denna turnering har publiken fritt inträde.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment