Tiedote – Pressrelease

Juuso Johansson liittyy Akilles Bandyn pelaajaryhmään 

Akilles Bandy on tehnyt loppukautta koskevan jatkosopimuksen kokeneen luottopelaaja Juuso Johanssonin kanssa. Juuso on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova. Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat paluun loppukaudeksi mukaan joukkueen riveihin. Juuso on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä. ”Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu auttaa joukkuetta loppupeleissä on kova. Olen harjoitellut koko ajan itsenäisesti ja odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa.” Juuso jatkaa.

Akilles Bandyn päävalmentaja Juha Laitinen on tyytyväinen Juuson liittymiseen joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi. ”Olemme pelanneet koko kauden hieman kapealla materiaalilla ja loukkaantumiset, työesteet sekä maajoukkuekomennukset ovat vaikeuttaneet harjoittelua ja luoneet haasteen parhaan kokoonpanon löytämiseen. Nyt Juuson tulo lisää leveyttä ja uskon, että saamme erittäin kilpailukykyisen ryhmän jalkeille loppukauden tärkeisiin otteluihin. Myös joukkueen pelaajat ovat erittäin tyytyväisiä, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme. Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina loppukauden haasteisiin myös otteluissa, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko ajan erittäin hyvin.” Laitinen jatkaa.

Akilleksen kausi jatkuu yksinkertaisessa viiden joukkueen alemmassa loppusarjassa. Jatkosarjaan Akilles lähtee kolme lähtöpistettä mukana, WP35 on kaksi, HIFK yksi ja Botnialla sekä OLS:lla molemmilla nolla lähtöpistettä. Alemman jatkosarjan kaksi parasta jatkavat kauttaan pudotuspelien puolivälierissä kohdaten ylemmän jatkosarjan kolmosen tai nelosen. Jatkosarjan lopullista ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta se alkaa keskiviikkona 1.2.2023.   

* * *

Juuso Johansson ansluter till Akilles Bandys spelartrupp

Akilles Bandy har tecknat kontrakt för den resterande säsongen med Juuso Johansson.  Juuso har av arbets- och familjeskäl tränat självständigt under sommaren och hösten, men passionen för att fortsätta karriären har varit stark. Arbets- och familjearrangemang möjliggör det nu för Juuso att återvända till laget. Juuso ser ivrigt fram emot säsongsstarten och är efter några isträningar redo att tävla om speltid på Akilles mittfält under den återstående delen av säsongen. ”Jag är glad över att åter komma med och viljan att hjälpa laget är stark. Jag har tränat självständigt hela tiden och ser fram emot att komma på stor is och spela på riktigt med laget,” fortsätter Juuso.

Akilles Bandys huvudtränare är naturligtvis nöjd med Juusos beslut. ”Vi har gått runt hela säsongen på en lite tunn trupp och den senaste tiden har skador, arbetsförhinder och landslagskommenderingar försvårat situationen på träningar och i att forma en bästa matchtrupp. Juuso ger oss mer bredd och jag tror att vi kan ha en konkurrenskraftig grupp på isen i de avgörande matcherna mot slutet av säsongen. Även spelarna i laget välkomnar Juuso. Hans fysiska styrka och uthållighet ger defensiven bredd och jag förväntar mig att han är redo att matchas och anta de utmaningar som kvarstår denna säsong, då han konstant tränat hårt på egen hand” avslutar Laitinen.

Akilles säsong fortsätter i en enkel nedre fortsättningsserie för fem lag. Akilles tar med sig tre poäng till fortsättningsserien, WP35 två och HIFK en, emedan Botnia och OLS startar med noll poäng. De två främsta lagen från nedre fortsättningsserien kvalificerar sig till kvartsfinal mot lag tre eller fyra i den övre fortsättningsserien. Spelschemat för fortsättningsserierna är inte ännu fastslaget, men matcherna inleds 1.2.

Lisätietoja / Tilläggsinformation:

Puheenjohtaja / ordförande, Jari Kettunen, 040 51 41 133
Varapuheenjohtaja / vice ordförande, Niklas Skog, 040 58 77 233
Vastuuvalmentaja – huvudtränare, Juha Laitinen, 050 52 17 887

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment