Akilles alemmassa jatkosarjassa

Bandyliigan runkosarjan jälkimmäinen puolikas ei porvoolaisilta sujunut aivan yhtä mallikkaasti kuin alkukausi ja näin Akilles joutuu vielä hakemaan paikkaa kevään playoffotteluihin alemmasta jatkosarjasta. Tärkeisiin peleihin ei joukkue aina onnistunut saamaan parasta mahdollista kokoonpanoa. Kapean ryhmän haasteellisuus oli tiedossa jo kauteen lähtiessä ja näin ollen mm. sairastumiset, loukkaantumiset, maajoukkuekomennukset vaikeuttivat joukkueen toimintaa joulutauon jälkeen. Useissa otteluissa Akilleksen penkille olisi mahtunut lisää vaihtopelaajia antamaan otteluissa isoja minuutteja pelanneille arvokasta hengähdystaukoa.
Alemman jatkosarjasta on kuitenkin mahdollisuus päästä puolivälieriin pelaamalla itsensä viiden joukkueen yksinkertaisessa sarjassa kahden parhaan joukkoon. Päinvastoin kuin ylemmässä sarjassa, alemmassa joukkueiden pisteet ja maalit runkosarjasta nollataan, mutta sijoituksestaan viidentenä Akilles saa kolme pistettä pohjalle jatkosarjaan, kuudenneksi sijoittunut WP35 saa kaksi ja vastaavasti HIFK sijasta seitsemän, yhden pisteen.
Akilles kohtaa ensimmäiseksi kotonaan Porvoon Pallokentällä perjantaina 3.2. Botnian klo 19 alkavassa ottelussa. Seuraavana päivänä lauantaina 4.2. vuorossa on HIFK vieraissa. Toisen kotiottelunsa Akilles pelaa keskiviikkona 8.2. klo 19, kun vieraaksi saapuu WP35. Jatkosarjan viimeiset pisteet Akilles metsästää lauantaina 11.2. Oulussa paikallista Luistinseuraa vastaan.
Akilles Bandyn kausikortit ja voucherit ovat voimassa jatkosarjan molemmissa kotiotteluissa.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment