Bandyherrarna fjärde

Akilles herrlag avslutade säsongen i bronsmatchen senaste fredag. Matchen var en jämn tillställning, som dock slutade i Veiteräs 5-4 uddamålsseger. 

Ingen är någonsin nöjd efter en förlorad medaljmatch, men sett till förhandsspekulationerna skulle Akilles inte ha en chans till spel om medalj i år och säsongen borde ha tagit slut redan för tre veckor sedan. Säsongen 2022-23 är över, men senast på försommaren är det igen tid att rikta blickarna mot nästa vinter.

Akilles Bandy gratulerar alla årets medaljlag och vill samtidigt passa på och tacka Trömpperit för allt stöd som laget fått. Trömpperit befäste senast i bronsmatchen sin position som ohotad etta bland supporterklackarna.

Akilles vill också tacka alla sponsorer, alla frivilliga samt andra som hjälpt till att genomföra säsongen, Akilles kommer igen 2023-24!

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment