Cupveckoslut 27.-29.10.

Akilles inleder tävlingssäsongen inkommande veckoslut i Uleåborg, där finska cupens inledande skede spelas. I tävlingen deltar samtliga nio bandyligalag och dessutom U19-landslaget.

Spelformatet är bekant från tidigare år, lagen har indelats i två grupper enligt senaste säsongens placering i ligan. Från fredag till söndag möts lagen i en enkel serie där gruppsegrarna går till cupfinalen, som är inprickad att spelas på trettondag.

För motståndet i Akilles öppningsmatch, fredag 27.10. kl. 17:30 står Botnia och på lördag möter borgålaget JPS samt Narukerä. I sin sista match möter Akilles hemmalaget OLS på söndag. Alla turneringsmatcher spelas som 2x30min och kommer att streamas direkt på Bandyligans YouTube – kanal.

Otto Huopalainen, Elmer Lönnberg och Filip Svennas finns även med i U19-landslaget och kan således sammanlagt ha åtta matcher på programmet.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment