Koululaisottelu – 18.2.2024 – Elevmatch

Akilles kutsuu Porvoon alakoululaiset maksutta Narukerä otteluun ja naisten Suomen Cup finaaliin

Akilleksen jääpallojaosto kutsuu kaikki Porvoon alaluokkien koululaiset seuraamaan maksutta kotiotteluaan tulevana sunnuntaina 18.2.2024 klo 13.00 Pallokentälle, jolloin vastaan saapuu Porin Narukerä. Akilles on jakanut kouluihin yhteensä 4000 vapaalippua. Mikäli jostain syystä oppilas ei ole koululaislippua ennakkoon saanut niin niitä saa myös porteilta. Akilles haluaa tempauksellaan tuoda jääpalloa tutuksi koululaisille ja tarjota koululaisille myös talvilomalle aktiviteettia. Akillekselle ottelu on jatkosarjan viimeinen kotiottelu ennen ensi keskiviikkona alkavia pudotuspelejä. Miesten liigaottelun jälkeen pelataan Porvoossa myös naisten Suomen Cupin finaali Akilleksen ja Viipurin Susien välillä klo 15.30 jota voi jäädä seuraamaan myös koululaislipulla.

Akilles bjuder gratis in Borgå lågstadieelever till Narukerä-matchen och damernas Cup-final

Akilles bandysektion bjuder in alla lägre stadiets grundskolebarn i Borgå, till att gratis på plats följa med hemmamatchen inkommande söndag, den 18 februari 2024, klockan 13.00 på bollplan. Det är Narukerä från Björneborg som står för motståndet i matchen. Akilles har delat ut sammanlagt 4 000 fribiljetter till skolor i Borgå. Om eleven av någon anledning inte har fått en elevbiljett i förväg, kan den även erhållas vid ingångarna. Akilles vill med denna satsning göra bandysporten mer bekant för eleverna och bjuda aktivitet för skolelever under sportlov. För Akilles är matchen den sista hemmamatchen i grundserien innan slutspelet börjar nästa onsdag.  Efter Narukerä matchen spelas damernas Cup-final mellan Akilles och Sudet kl. 15.30. Fribiljetterna gäller också för damernas Cup-final.

Lisätietoja – Mer information:

Varapuheenjohtaja – vice ordförande Niklas Skog 040 587 7233

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment