2 GULD OCH BRONS VID INOMHUS FM I KUOPIO

Det blev 3 medaljer för Akilles vid inomhus FM i Kuopio i helgen. Sara Kuivisto dominerade på medeldistanssträckorna och vann överlägset 800 m och 1500m. FM fugerade som generalrepetition för Sara inför inomhus EM i Glasgow. Allt är i skick, och det känns bra, också om Sara väntade sig något bättre tider vid FM. Willem Kajander vann brons på herrarnas 200m, och Akilles visade bredd, då också Isak Wedenberg kvalificerade sig för finalen. Isak placerade sig på en förnäm 4 plats i sin första seniorfinal. Willem, kvalificerade sig också till final på 60 m, där han placerade sig på en sjätte plats i ett hårt jämnt startfält. Jonni Blomqvist löpte 300 m häck fid FM tävlingarna och löpte in på en 7 placering i slutprotokollet