Sara Kuivisto, Årets Borgåbo -Vuoden Porvoolainen

Sara Kuivisto är en talangfull idrottare och en stor förebild för sin gren och för ungdomar, lyder en av motiveringarna till valet som Årets Borgåbo.

Årets Borgåbo Sara Kuivisto fick sitt hedersdiplom i en ceremoni vid gångbron på Västra åstrandens sida.

Om Sara Kuivisto sägs bland annat att hon med sin positiva attityd har satt Borgå på världskartan, att hon är en fin representant för Borgå både nationellt och internationellt och att hon är en talangfull idrottare som är en stor förebild för sin sport och ungdomar.

Vuoden porvoolainen Sara Kuivisto sai kunniakirjan ja jouluisen palkintokranssin kirpeässä pakkassäässä Länsirannalla

Sara Kuivisto on lahjakas urheilija, joka toimii esikuvana urheilulle ja nuorille. Hän on edustanut ja tuonut Porvoota upeasti esille niin kansallisesti kuin kansainvälisesti sekä vienyt porvoolaisuutta maailmalle positiivisella asenteella, perusteluissa todetaan.