Akillespelaajia maajoukkueiden tarkkailuryhmissä

Miesten jääpallomaajoukkueen päävalmentaja Ari Holopainen on valinnut neljä pelaajaa Akilleksesta mukaan reilun neljänkymmenen pelaajan tarkkailulistalle. Mukana ovat Ville-Veikko Angeria, Juuso Johansson, Rasmus Kettunen ja Matti Vainio

A-maajoukkueen päätapahtuma, vuosittaiset MM-kisat, järjestetään maalis- huhtikuun vaihteessa, eli kotimaisen kauden jo päätyttyä, Irkutskissa. Porvoolaisittain mielenkiintoa lisää Porvooseen 24.1.2020 suunniteltu A-maaottelu, jossa Suomen parhaat kohtaavat Ruotsin maailmantähdet. Tämä ottelu on osa harjoitusturnausta johon osallistuu lisäksi Venäjä.

P19-maajoukkueen tarkkailulistalle on nimetty yhteensä 4+19 pelaajaa ja tässä ikäluokassa listalta löytyy 1+3 nimeä Akilleksen riveistä. Maalivahtina listalla mukana on Joel Niittyvuopio ja kenttäpelaajista Teemu Koivunen, Akseli Laakkonen ja Aapo Pursio. P19-ikäryhmän MM-kisat on alustavasti päätetty pelata tammikuun loppupuolella Helsingissä.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment