Akillekselle täysi pistepotti pohjoisesta

Lauantaina Akilles kohtasi Oulussa paikallisen luistinseuran. OLS:n peli oli kehittynyt paljon Suomen cup turnauksesta ja hyvissä olosuhteissa pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä. Akilles siirtyi ottelussa johtoon kahdeksan pelatun minuutin jälkeen Andreas Flinckin iskettyä avausmaalin kulmalyönnistä. OLS tuli tasoihin kahdenkymmenen peliminuutin kohdalla. Tässä vaiheessa kotijoukkueella oli hyvä jakso ja Akilleksen maalissa pelannut Olli Lappalainen sai venyä muutamaan huipputorjuntaan. Jakson lopulla Denis Sadakov siirsi kahdella hienolla lyönnillä Akilleksen taukojohtoon 3-1. Toisella jaksolla ote siirtyi selvästi Akillekselle ja ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 8-2. Maalivahti Lappalaisen lisäksi Denis Sadakov oli hyvällä pelipäällä.

Sunnuntain ottelussa Akilles kohtasi lauantaina HIFK:n voittaneen Tornion LRK:n. Ottelu  pelattiin hyvissä, joskin hieman tuulisissa olosuhteissa. LRK puolusti ensimmäisellä jaksolla erittäin kurinalaisesti ja Akilleksen hyökkäykset tyrehtyivät sumppuun, josta LRK pääsi vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Akilles siirtyi johtoon reilun kymmenen minuutin kohdalla, kun Matti Vainio vapautti Rasmus Fridolssonin läpiajoon, jossa hän ohitti varmasti LRK:n hyvin pelanneen maalivahdin. LRK tuli tasoihin hyvin ajoitetun pitkän pallon jälkeen. Ensimmäisen puoliajan lopussa Andreas Flinck ja Denis Sadakov tekivät maalit mieheen, joten taukotulos oli 1-3 vierailevalle Akillekselle. Toisella jaksolla kentällä oli vain yksi joukkue ja LRK:n ainoa maalitilanne oli rangaistuslyönti, jonka erinomaisen ottelun pelannut Isak Skog torjui hienosti. Akilles kaunisteli toisella puoliajalla loppulukemiksi 6-1. Maalivahti Isak Skogin lisäksi hyvällä pelipäällä olivat Matti Vainio, pari maalia viimeistellyt Andreas Flinck sekä koko viikonlopun erinomaisia otteita esittänyt Andreas Lindfors. Akilles kohtaa ensi lauantaina 30.11. klo 17.00 Pallokentällä aina vaarallisen Botnian.

Akilleksen viikonlopun tehopisteet:
OLS-Akilles 2-8 (1-3)
Denis Sadakov 3+0
Rasmus Kettunen 2+0
Ville-Veikko Angeria 0+2
Andreas Flinck 1+0
Akseli Laakkonen 1+0
Matti Vainio 1+0
Joakim Nordström 0+1
Casper Hänninen 0+1
Andreas Lindfors 0+1
Akseli Pursio 0+1

LRK-Akilles 1-6 (1-3)
Denis Sadakov 2+2
Andreas Flinck 2+1
Matti Vainio 0+2
Rasmus Kettunen 1+0
Rasmus Fridolfsson 1+0
Ville-Veikko Angeria 0+1

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment