Akilles – Botnia 6-0

Akilles nollade Botnia i hemmapremiären inför en publik på 722 personer. Akilles fick en bra start på matchen när Raoul Karlqvist skott på hörna studsade in redan efter en dryg minuts spel. Därefter blev det ganska snabbt klart hur matchbilden kommer att se ut. Botnia försvarar med 10 man på egen planhalva och Akilles försöker hitta hål i den formationen. Då Akilles försvar desstuom spelade disciplinerat och tog hand om motståndarnas kontringsförsök, så hade Olli Lappalainen en ganska lugn kväll i målet.

För Akilles del fortsätter serien i Björneborg nästa lördag 7.12. Trömpperit ordnar busstransport till och från den matchen för alla intresserade. Kontakta Sebbe Smeds för mer information.

Akilles-Botnia 6-0 (3-0)

1-0 Karlqvist (Angeria) 2 min; 2-0 Sadakov (Laakkonen) 23 min; 3-0 Flinck (Hänninen) 36 min; 4-0 Flinck (Angeria) 60 min; 5-0 Kettunen (Hänninen) 61 min; 6-0 Larsson (Akseli Pursio) 79 min

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment