Hänninen ja kaksi kertaa Skog M21 MM-kisoihin

Alkuviikosta julkaistu alle 21-vuotiaiden Suomen jääpallomaajoukkue tietää kolmelle Akilleksen pelaajalle MM-matkaa Venäjän Arkangeliin vielä ennen joulua. Matkalle lähtevään joukkueeseen on nimetty kaksi maalivahtia ja neljätoista kenttäpelaajaa edustamaan Suomea. Maajoukkueen päävalmentaja Heikki Hyvönen on valinnut mukaan Akilleksen riveistä Casper Hännisen, keskikentälle peliä tekemään. M21-joukkueen puolustuksessa nähdään William Skog, joka on asepalveluvuoden jälkeen palannut myös seuratasolla tositoimiin alakertaa vahvistamaan. Toinen mukaan valituista maalivahdeista on Williamin kaksi vuotta nuorempi veli Isak Skog (s. 2000), joka lähtee ensimmäistä kertaa edustamaan Suomea kyseisessä ikäryhmässä. 

Kisat pelataan Vienan Meren vanhassa satamakaupungissa Arkangelissa 20.-22.12. Kansainvälisen liiton sivuilla on kisojen otteluohjelma.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment