Oavgjort i toppmatch

Akilles och Veiteräs första möte denna säsong slutade i poängdelning efter slutresultatet 3-3. Gästerna från Villmanstrand hade en bättre start i matchen och lyckades gå upp i en 0-2 ledning innan hemmalaget efter en timeout bättre kom med. Akilles reducerade före halvtid med ett vackert mål där Ville-Veikko Angeria med en djupledspassning hittade Casper Hänninen som lyfte in 1-2 från liten vinkel.

Akilles fick en drömstart i andra halvleken, när Denis Sadakov styrde in Casper Hänninens långboll till 2-2 efter endast en minuts spel. Efter utjämningsmålet var det Akilles som hade greppet i den mest fartfyllda och fysiskt hårdaste bandymatchen som borgåpubliken bjudits på denna säsong. Akilles gick strax efter Veiteräs timeout upp i en 3-2 ledning på ett hörnavslut av Andreas Flinck. Akilles fortsatte att föra matchen och hade flera chanser att punktera matchen, men när laget inte lyckades göra det, var det i stället Veiterä som gjorde 3-3 på hörna med matchens sista slag.

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment