Akilles parempi myös Helsingissä

Sää ei taaskaan ollut parhaimmillaan kun Akilles ja HIFK kohtasivat Helsingissä Brahenkentällä. Tuuli ja tihkusade hankaloitti pelaamista, mutta onneksi pahin vesisade lakkasi juuri ennen ottelun alkua.

Akilles tuli otteluun hyvällä asenteella ja Rolf Larsson teki jo toisella peliminuutilla Ville-Veikko Angerian antamasta kulmasta numeroiksi 0-1. Pari minuuttia myöhemmin ottelun parhaana palkittu Ville-Veikko vapautti Rasmus Kettusen läpiajoon loistavalla nostolla ja tilanne oli 0-2 kolmen minuutin pelin jälkeen.

Hyvän alun jälkeen pallonhallinta pysyi Akilleksella, mutta lisämaaleja ei nähty ennen kuin HIFK kavensi ensimmäisestä kulmalyönnistään. Puolen tunnin pelin jälkeen Rolf Larsson ajoi päättäväisesti oikealta ylös ja täräytti pelivälineen maalin kattoon ja tilanteeksi jo 1-3, joka oli myös puoliaikatulos.

Toisella jaksolla Akilles joutui vastatuuleen, mutta tämä ei hidastanut vauhtia ja HIFK joutui poimimaan pallon maalistaan vielä neljä kertaa ja näin Akilles vei pisteet numeroin 1-7.

Akilleksesta tehoille Ville-Veikko Angeria 0+4, Rolf Larsson ja Rasmus Kettunen 3+0 Denis Sadakov 1+1 sekä Matti Vainio 0+1.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment