Akilles vei ensimmäisen kohtaamisen

Akilles otti OLS:sta selkeän voiton puolivälieräsarjan ensimmäisessä kohtaamisessa. Loppunumerot kirjattiin 13-3 (8-1).

OLS teki kuitenkin avausmaalin ottelun kolmannella minuutilla kun oululaiset rankaisivat Akilles oman puolustuspään pallon menetyksestä. Pienen alkuhaparoinnin jälkeen Akilles otti kuitenkin pelin haltuun ja tulostakin alkoi syntyä. OLS pelasi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti ja karvasi ajoittain korkealta. Puoliajan loppua kohti OLS luistin alkoi painaa ja puolustuksessa tuli virheitä, joista Akilles pääsi rankaisemaan.

Puoliaikatulos 8-1 tarkoitti ettei toisella 45 minuuttisella ollut enää paljon merkitystä, sen verran iso tasoero joukkueiden välillä oli. Toisen puoliajan Akilles voitti numeroin 5-2 ja paikkoja olisi ollut useampaan lisämaaliin, mutta Akillespelaajat tekivät paljon huonoja ratkaisuja hyökkäyspäässä.

Kahdella voitolla puolivälierästä etenee välieriin. Ottelusarja jatkuu perjantai-iltana Oulussa, mikäli OLS yllättää Akilleksen kotonaan, niin sunnuntaina pelataan Porvoossa ratkaiseva ottelu.

Ottelun tapahtumat ja tehopisteet: https://finbandy.torneopal.fi/taso/ottelu.php?a=1&otteluid=12940

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment