Akilles välieriin!

Akilles kohtasi toisessa puolivälieräottelussa OLS:n Oulun sateisella tekojäällä. Ottelun alku oli vahva vierasjoukkueelta, joka hankkiutui nopeasti Denis Sadakovin kahdella maalilla johtoon. Sade teki jään hankalasti pelattavaksi ja jakson loppupuolella OLS pääsi paremmin peliin mukaan Eemi Dolkin kavennuksella. OLS hukkasi jakson lopussa rangaistuslyönnin ja tauolle lähdettiin vierasjoukkue Akilleksen 2-1 johdossa.

Toiselle jaksolle sää parani ja Akilles tuli kovalla latauksella. Akilles teki nopeasti neljä maalia tilanteeksi 6-1 ja ottelu oli ratkaistu. Näistä Denis Sadakov viimeisteli kaksi, Andreas Flinck ja Rasmus Kettunen molemmat yhden. Tämän jälkeen OLS otti aikalisän, jonka jälkeen se onnistui kaventamaan tilanteeksi 6-3. Ottelun lopussa Akilleksen Aapo Pursio veljensä Aksu Pursion syötöstä sinetöi uransa ensimmäisellä liiga-maalilla loppunumeroiksi 7-3. Akilles selvitti itsensä suoraan välieriin, joissa se kohtaa paras viidestä ottelusarjassa Mikkelin Kampparit. Ensimmäinen välieräottelu pelataan Porvoossa keskiviikkona 26.2.2020 klo 19.00 alkaen.

Akilleksen pistemiehet:
Denis Sadakov 4+2
Rasmus Kettunen 1+2
Andreas Flinck 1+0
Aapo Pursio 1+0
Aksu Pursio 0+1
Matti Vainio 0+1
Rolf Larsson 0+1

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment