Akilles voitti ensimmäisen välieräottelun

Akilles tuli ensimmäiseen välieräotteluun hyvällä asenteella ja karvasi heti alusta korkealta, eikä Kamppareille jäänyt ylimääräistä aikaa pyöritellä palloa omalla kenttäpuoliskollaan.

Akilles hallitsi selvästi palloa ottelun ensimmäisellä puoliajalla ja loi jatkuvasti tilanteita, eikä ottelu ehtinyt vanheta kuin neljä minuuttia,, ennen kuin Denis Sadakov vei kotijoukkueen johtoon Matti Vainion syötöstä. Viisi minuuttia myöhemmin ja tilanne oli 2-0 asialla Andreas Flinck, Casper Hännisen hienosta syötöstä. Kotijoukkueen toisen maalin jälkeen Kampparit käytti aikalisänsä, mutta Akilleksen tahti jatkui, eikä mikkeliläiset juurikaan päässeet koko ensimmäisen puoliajan aikana rakentamaan hallittuja hyökkäyksiä. Kokenut Kimmo Huotelin puuttui keskiviikkona Kamppareiden kokonpanosta lievän flunssan takia, mutta lienee mukana viikonloppuna. Akilles määräsi ensimmäisen puolen tunnin aikana täysin ottelun tahdin ja Rolf Larsson teki kotijoukkueen kolmannen ja Juuso Johansson neljännen maalin, molemmat maalit syötti hienon ottelun pelannut Ville-Veikko Angeria.

Toisella puoliajalla ottelun tempo laski selvästi, mutta Akilles hallitsi edelleen palloa ja Akseli Laakkosen tehtyä 5-0 Angerian vapauttavasta syötöstä, ottelu oli käytännössä ohi. Juuso Johansson teki vielä lähietäisyydeltä 6-0 Matti Vainion esityöstä kymmenen minuuttia ennen loppua. Esko Liukkosen etukikalla tekemä kavennus 6-1 pilasi Isak Skogin nollapelin, kun ottelua oli pelaamatta enää pari minuuttia.

Näin Akilles johtaa ottelusarjaa 1-0. Välieräottelut jatkuvat lauantaina Mikkelissä ja ottelu alkaa siellä klo 14:00. Trömpperit ja Akilles järjestävät fanimatkan paikanpäälle ja Bussi lähtee klo 10:30 Porvoosta. Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen Sebbe Smeds tai Pia Laakkonen.

Porvoossa joukkueet kohtaavat taas keskiviikkona 4.3. klo 19:00.

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment