Joukkueen esittely osa 3 – Presentation av laget del 3

”Ysiseiskat – Nittiosjuorna”

Tänään esittelyssä Akilleksen vuosikerta ’97.

79. Rasmus Kettunen

Rasmus ”Foxi” Kettunen on kääntänyt syntymävuotensa ja pelaa sen takia numerolla 79. Jääpallossa häntä kiehtoo eniten lajin vaikeus sekä nopeus. Hyviä muistoja Foxilla on paljon esim. juniorivuosien Ruotsin mestaruudet, Elitserien debyytti ja ensimmäinen maali Ruotsin pääsarjassa. Lisäksi viime kaudelta tietysti ensimmäinen miesten maaottelu sekä Suomen mestaruus kasvattajaseurassa. Foxi kertoo seuraavansa vapaa-aikana jonkun verran NHL-jääkiekkoa, suosikkipelaaja on Calgary Flamesissa pelaava Matthew Tkachuk, joka on myös syntynyt 1997.

 

87. Andreas Lindfors

”Anttu” jobbar åtminstone sommaren och eventuellt hösten på Duopoint Ingenjörsbyrån för att sedan inleda sitt sista år av ingenjörsstudier. Sommarträningen har börjat väldigt bra och målet är att uppnå 10 träningstimmar i veckan. Fotboll och cykling hör till Anttus sommar och inom bandyn är det farten som fascinerar honom mest. Själv anser Anttu att han har mest att förbättra när det gäller sitt distansskott. Om det skulle bli dåligt sommarväder vill Anttu starkt rekommendera TV-serien ”La casa de papel” för alla som inte sett den.

 

Photos by Janne Ekman

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment