Joukkueen esittely osa 4 – Presentation av laget del 4

Kauden 2020-21 Akilleksen joukkueesta neljä suorittaa asepalvelustaan Santahaminan urheilujoukoissa.

1. Isak Skog

”Isse” har sommarplanerna klara, förutom bandyträningar är det ”att krypa i skogen” som gäller. Sommarträningen börjat bra eftersom arméns idrottstrupper så här långt har erbjudit fina möjligheter till torrträning. Isak står i bandymålet med nummer 1 på ryggen för att han alltid har spelat med den nummern. I omklädningsrummet snackar Isse mest med Anttu, ”eftersom hans saker alltid ligger på min plats”.

16. Akseli Laakkonen

”Akke” listaa bandymuistoistaan korkeammalle kevään mestaruus Akilleksen paidassa. Kesällä hänen arki kuluu armeijan varusteissa Santahaminassa, urheilukoulussa. Bandyliigan vieraskentistä Akke pelaa mielellään Mikkelissä, koska sinne tulee aina iso joukko Trömppereitä ylläpitämään tunnelmaa. Mikäli aikaa jää muun urheilun seuraamiseen, niin yksi suosikkilajista on F1 ja Aken suosikkikuski on Charles Leclerc.

28. Rasmus Fridolfsson

”Fridde” eller ”Frizzi” som han också kallas, tycker även han att sommarträningen börjat bra, mycket tack vare arméns idrottsskola i Sandhamn, där också han tjänstgör till mars nästa år. Rasmus eftersträvar en hel säsong utan pauser eller skador och att han skulle lyckas göra mera poäng än tidigare. Under sommaren cyklar Fridde gärna och även discgolf hör till sommargrenarna. Under en bandyfri dag på vintern är det Playstation med Cassu eller någon bra film som gäller.

28. Aapo Pursio

Aapo ”Ape” Pursiota kiehtoo jääpallossa eniten pelin nopeus, hän odottaa tulevalta kaudelta pääsevänsä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttamaan joukkuetta parhaansa mukaan aina päätyyn asti. Aapo valmistautuu pelipäivänä otteluihin mahdollisuuksien mukaan päiväunilla ja nauttimalla ”pelipäivän Nocco”, sekä syömällä hyvin, myös purkkaa kuluu pelipäivinä. Ape seuraa myös aktiivisesti jalkapalloa ja suosikkijoukkue on PSG.

Photos by Janne Ekman

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment