Joukkueen esittely osa 5 – Presentation av laget del 5

Rutiinia ja maaleja – Mål och rutin

Jokainen joukkue tarvitsee maalintekijöitä ja kokeneita pelaajia. Alla esittelyssä oleva kaksikko vastasi viime kaudella bandyliigassa yhteensä 40 maalista ja 24 maalisyötöstä.

Picke och Nappe (foto Janne Ekman)

11. Andreas Flinck

”Picke” pelaa numerolla 11, koska niin pelasi myös isoveli ja se on toiminut hyvin. Omien sanojensa mukaan Picke juttelee pukukopissa ”yleensä Raoulin kanssa jostain hyvin tärkeästä ja järkevästä tai vaihtoehtoisesti hän huutelee jotain tyhmää jollekin ”. Ennen ottelua rutiineihin kuuluu oma lyhyt ja tehokas alkulämpö ja sitten jäälle. Kesä menee maastopyöräilyn merkeissä ja siihen tueksi vähän maantiepyöräilyä.

70. Rolf Larsson

”Nappe” tai joskus pukukopissa myös ”Näpy” juttelee kopissa vaikka ”Ryggen” Nordströmin tai sipoolaisten kanssa, aiheena esimerkiksi Benitas Café tai Tirmo Blues. Napen parhaimpiin jääpallomuistoihin kuuluu kahden SM-kullan lisäksi yleisöottelut Ruotsissa, kuten tapaninpäivän derbyt Zinkenillä, sekä välierä Sirius-Edsbyn Uppsalassa 9000 katsojan edessä. Ennen ottelua Napen pitää aina syödä banaania!

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment