Joukkueen esittely osa 6 – Presentation av laget del 6

Vahvistusta kauempaa

Suurin osa viime kauden kultajoukkueen pelaajista ovat aloittaneet jääpallon pelaamisen Porvoossa. Tänään kuitenkin muutama poikkeus siihen sääntöön.

Janne Ekmanin nappaamassa kultakuvassa Denis, Nappe ja Opa 

10. Olli Lappalainen
”Opa” on aloittanut jääpallon pelaamisen Oulun Luistinseurassa. Ensimmäinen pelinumero hänellä oli 10, joka oli myös hänen isänsä numero omalla urheilu-urallaan. Kun bandyliigasta hänelle tutumpi numero 12 oli Akilleksessa jo varattu, niin Opa palasi juuri ”kymppiin” muuttaessaan Porvooseen. Opa seuraa urheilua monipuolisesti, yhtä selkeää suosikkiurheilijaa hänellä ei ole, mutta hän arvostaa todella paljon monenlaisia urheilijoita, jotka ovat laittaneet kaiken likoon menestyksen eteen. Suosikkijoukkue Opalla on ehdottomasti Manchester City! Olli on myös kisaillut maantiepyöräilyssä edustaen Akillesta.

93. Денис Садаков
Denis Sadakovin kasvattajaseura on Rodina Kirov. Denis on syntynyt vuonna -93 ja siitä syystä hän pelaa myös sillä numerolla. Denis toivoo ensi kaudelle otteluihin paljon faniyleisöä ja hyvää tunnelmaa. Hienointa jääpallossa onkin ulkoilmaottelut joissa on hyvä keli ja hyvät kannattajat kuten Trömpperit, joita hän haluaa kiittää erityisesti viime kaudesta. Vapaapäivät Denis viettää perheen kanssa ja hänen suosikkiurheilija on Aleksandr Ovechkin ja Denis kannattaa ManU:a.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment