Joukkueen esittely osa 7 – Presentation av laget del 7

Utmanarna – Haastajat

Joukkueen sisäinen kilpailutilanne pelipaikoista on tärkeä motivaattori jatkuvaan kehitykseen

2. Rasmus Ek

I omklädningsrummet är Rasmus vanligtvis kortare kallad ”Ek”. Rasmus ryckte in i armén i januari och därför har han inte ännu varit alltför aktivt deltagit i sommarträningen. Rasmus favorit sportlag är FC Barcelona och av TV-serier gillar han Prison Break.

6. Dylan Lindblad

Dylan eller ”Bobi” som han också kallas fick hela förra träningssäsongen ”förstörd” av värnplikten. Nu har träningssäsongen börjat utmärkt och han har deltagit i nästan alla lagets träningar. Förutom träning kommer discgolf och stugliv att höra till Bobis sommar.

26. Joel Niittyvuopio

 Joel on pukukopissa ”Jolle”. Hän kertoo kesäharjoittelun alkaneen hyvin ja varsinkin Tommyn vetämät treenit tuntuvat tehokkailta. Vieraskentistä, Jolle tykkää pelata Mikkelissä, koska siellä on yleensä kova vastus ja maalivahdille tekemistä.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment