Kotiottelut jatkuvat 2.1. -Hemmamatcherna fortsätter 2.1.

Porvoossa jääpallo-ottelut jatkuvat ainakin 10.1. asti tyhjille katsomoille. Tulevana lauantaina 2.1. Porvoon Pallokentälle saapuu WP 35 Varkaudesta. Ottelua voi seurata suorana striiminä. Striimauksen tarjoaa Porvoon Autopalvelu ja tuotannosta vastaa We Are Live – Stream Team – Niko Laurila & Mika Laine. Ottelun käsiohjelma, jossa joukkueiden pelaajaluettelot, löytyy tästä.

Videolinkki – Videolänk

Bandymatcherna i Borgå spelas åtminstone till 10.1. inför tomma läktare. Inkommande lördag gästar WP 35 från Varkaus Bollplanen i Borgå. Matchen streamas direkt över nätet. Porvoon Autopalvelu bjuder på streamen och för produktionen svarar We Are Live – Stream Team – Niko Laurila & Mika Laine. Matchens handout med lagens spelarlistor hittas här.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment