Täydet pisteet Mikkelin huonolta jäältä

Mikkelissä on totuttu pelaamaan erittäin hyvällä jäällä aina kun sää sallii. Keskiviikkoinen iltaottelu Kampparit-Akilles Mikkelissä oli siitä selvä poikkeus. Oli sitten kyseessä tekninen ongelma tai ammattitaidon puutetta, niin jää oli melkein vaarallisen pehmä, eikä tarjonnut mahdollisuutta vauhdikkaaseeen jääpallo-otteluun.

Akilleksen ensimmäistä puoliaikaa kuvasi lukuisat pallonmenetykset keskikentällä ja jakson loppua kohti varovaisuus, Kampparit vetäytyi heti alusta ja tyytyi puolustamaan ja odottamaan vastaiskun paikkaa. Akilles hallitsi tapahtumia kentällä, mutta tauko vietettiin 0-0 numeroissa.

Ottelua oli pelattu viitisenkymmentä minuuttia kun Kampparit sai odottamaansa, Akillekselta pallonmenetys puolustussumpuun ja tyhjä keskikenttä polkea vauhtia, hieno vastahyökkäys ja Sami Mikkolan ensimmäinen liigamaali 1-0. Akilles jatkoi painostusta ja tasoitus syntyi kun Joakim Nordström “junttasi komean kanuunan 30 metristä yläkulmaan” ottelun 72. minuutilla. Muutama minuutti tasoituksesta Akilles siirtyi 1-2 johtoon kun Andreas Flinck päätti upean hyökkäyksen varmaan viimeistelyyn. Kampparit käytti aikalisänsä kymmenen minuuttia ennen loppua ja vähän myöhemmin Janne Hauska tasoitti sekavan tilanteen jälkeen kaukolaukauksella 2-2. Akilles vei kuitenkin molemmat pisteet mukanaan Porvooseen Joakim Nordströmin lyötyä kulmasta loppunumeroiksi 2-3, kun erotuomarin antamasta lisäajasta oli jäljellä enää parisen minuuttia.

Akilleksen bandyliiga ottelut jatkuvat kotona lauantaina 2.1. WP 35 vastaan, ottelu alkaa klo 17 ja ilmaisen suoratoiston tarjoaa Porvoon Autopalvelu.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment