Suorat lähetykset jatkuvat – maksuttomina

We Are Live – Stream Teamin Akilles Bandylle tuottamat livelähetykset ovat olleet ahkerassa käytössä. Ensimmäistä JPS-ottelua seurattiin suorana parahimmillaan yhtäaikaisesti 687 laitteesta ja myös lumisateessa pelatun WP35-ottelun striimiä seurattiin yhtä aikaa 522 osoitteesta. Jos lasketaan että osoitteessa on useampi katsoja ja siihen vielä lisätään, että tallenteiden katselumäärät ovat heti seuraavana päivänä 2000-3000, niin voidaan todeta, että palvelua on otettu innolla vastaan ja porvoolainen jääpallo on mahdollisesti jopa löytänyt uusia ystäviä. Kaksi ensimmäistä peliä on pelattu haasteellisissa olosuhteissa myös kuvauksen ja tuotannon kannalta, mutta tuotantotiimi on tehnyt kovasti työtä ja jatkossa jälki tulee varmasti vielä paranemaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä We Are Live – Stream Teamin eli Niko Laurilan, Mika Laineen ja Amelie Enrothin tuottamaan tulokseen, kertoo Akilleksen markkinoinnista vastaava Niklas Skog. Jääpallo on varmasti yksi vaikeimmista lajeista kuvata, peli kääntyy nopeasti ja vauhti on muutenkin kovaa. Uskon, että tulos paranee tästäkin vielä, jatkaa Skog. Hän haluaa myös erityisesti kiittää Porvoon Autopalvelua, joka on ollut otteluissa mukana sponsoroimassa ja näin mahdollistamassa lähetyksiä.
Ilman ottelun yleisötuloja, jokaisella seuralla on vaikeata toimia, siitä huolimatta Akilles pyrkii pandemian aikana jatkossakin tarjoamaan kaikille jääpallosta kiinnostuneille kotiottelunsa maksuttomina lähetyksinä, eikä halua lähteä rahastamaan bandyfaneja muutenkin vaikeina aikoina. Seura pyrkii löytämään lähetettäviin otteluihin sponsoreita, kiinnostuneet voivat olla yhteydessä esim. Niklas Skogiin.
Keskiviikkona 6.1. pelataan Porvoossa Suomen Cupin finaali alkaen klo 15:00. Ilman yleisöä pelattavan finaaliottelun tarjoaa tällä kertaa Porvoon Energia ja ottelun käsiohjelma löytyy tästä.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment