Joukkue täydentyy – Laget kompletteras

Tiedote 31.5.2021

Akilles Bandy

Richard Laibert liittyy Akilles Bandyn riveihin ja Joakim Nordström jatkaa uraansa

Akilles Bandy on tehnyt sopimuksen Veiterän kasvatti Richard Laibertin kanssa. Richard on 30-vuotias puolustuspään pelaaja, joka on pelannut urallaan yli kymmenen kautta bandy-liigaa niin Veiterän kuin HIFK:n riveissä. Lisäksi hän pelasi kaksi kautta Ruotsissa Allsvenskanissa Vänersborgissa Blåsut BK:n riveissä. Richard on monipuolinen ja hyvä asenteinen joukkuepelaaja, joka varmasti sopii Akilleksen ensi kauden joukkueeseen erinomaisesti.

Akilleksen oma kasvatti 35-vuotias Joakim Nordström on myös päättänyt jatkaa uraansa. Joakim on monipuolinen ja kokenut pelaaja, joka viime kaudella oli hyvin suuressa roolissa keskikentän pohjalla.

Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen molempien pelaajien liittymisestä joukkueen vahvuuteen. ”Molemmat pelaajat ovat käytettävissä useilla eri pelipaikoilla ja siksi hyvin tärkeitä pelaajia joukkueelle. Joakim pelasi erittäin hyvän kauden viime vuonna ja Richard on tuttu minulle toimiessani valmentajana Helsingin IFK:ssa. Richard on urheilullinen, luotettava, sitoutunut harjoitteluun ja monipuolinen joukkuepelaaja.” Jari Hyttisen mukaan joukkueen kesäharjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti. ”Joukkueen harjoittelu jatkuu kohti heinäkuuta koko ajan hieman ruuvia kiristäen. Kevään harjoittelun ilonaiheena pidän omien uusien nuorten pelaajien sitoutunutta otetta harjoituksissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti tiivistyvää jääharjoittelua. Valitettavasti myös takapakkia joukkueelle on harjoituksissa tullut Akseli Laakkosen ikävän loukkaantumisen johdosta. Akselin polvi leikattiin parisen viikkoa sitten ja edessä nuorella huippu-urheilijalla pitkä kuntoutusjakso”.

Akilleksella on tällä hetkellä sopimuksen piirissä kolme maalivahtia ja 17 kenttäpelaajaa. Lopullinen liigaryhmä tulee olemaan 3 maalivahtia ja 20–22 pelaajaa. Viime kauden pelaajista Juuso Johansson ei ole vielä tehnyt ratkaisua jatkostaan, mutta on luvannut päätöksensä Juhannukseen mennessä. Tavoitteena on nostaa lopulliseen liigaryhmään 3–5 aktiivista ja potentiaalista omaa nuorta, niiden kymmenen joukosta, jotka nyt harjoittelevat jo liigaryhmän kesäharjoittelussa mukana.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Jari Kettunen 040-5141133

Varapuheenjohtaja Niklas Skog 040-5877233

Päävalmentaja Jari Hyttinen 0400–507408

 

 * * * * *

Pressrelease 31.5.2021

Akilles Bandy

Richard Laibert ansluter sig till Akilles Bandy och Joakim Nordström fortsätter sin karriär

Akilles Bandy har tecknat kontrakt med Richard Laibert, som har sina bandyrötter i Veiterä. Richard är en 30-årig försvarsspelare, som har bandyligaerfarenhet i mer än tio säsonger från såväl Veiterä som HIFK. Dessutom har han spelat två säsonger i Allsvenskan för Blåsut BK från Vänersborg. Richard är en mångsidig lagspelare med en bra attityd, som säkert passar bra in i Akilles lag kommande säsong.

Akillesfostrade Joakim Nordström 35, har också beslutat att fortsätta sin karriär. Joakim är även han en mångsidig och erfaren spelare, som förra säsongen hade en mycket viktig roll på mittfältet framför den egna försvarslinjen.

Akilles huvudtränare Jari Hyttinen är mycket nöjd med att dessa spelare kommer med i laget. ”Båda spelarna kan användas på flera olika positioner och är därför viktiga spelare för laget. Joakim spelade en mycket bra säsong förra året och Richard känner jag väl, från min tid som tränare i IFK Helsingfors. Richard är sportig, pålitlig och mångsidig lagspelare, som tränar engagerat.” Enligt Jari Hyttinen har lagets sommarträning gått planenligt. ”Lagets träning fortsätter fram emot juli och vi drar åt skruven lite, hela tiden. Som det positiva med vårens träning betraktar jag de egna unga spelarnas inställning och deltagande i träningarna. Det känns bra att fortsätta från detta mot mera upptrappad isträning. Tyvärr har laget också haft motgångar i form av Akseli Laakkonens olyckliga knäskada i samband med träning. Akselis knä, opererades för ett par veckor sedan och nu väntar en längre rehabiliteringsperiod för den unga toppidrottaren.”

Akilles har för närvarande tre målvakter och 17 utespelare under kontrakt. Den slutliga ligatruppen kommer att vara 3 målvakter och 20-22 spelare. Av förra säsongens spelare har Juuso Johansson inte ännu beslutat om sin medverkan, men beslutet väntas före midsommar. Målet är att lyfta upp 3-5 egna aktiva och potentiella unga till den slutliga ligatruppen, av de tio, som redan nu deltar i sommarträningarna.

 

Mer information:

Ordförande Jari Kettunen 040-5141133

Vice ordförande Niklas Skog 040-5877233

Huvudtränare Jari Hyttinen 0400–507408

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment