Tiedote – Release 19.10.2021

Juuso Johansson liittyy Akilles Bandyn pelaajaryhmään 

Akilles Bandy on tehnyt jatkosopimuksen viime kauden Suomen mestarijoukkueen 29-vuotiaan luottopelaaja Juuso Johanssonin kanssa. Juuso on harjoitellut kesän ja syksyn työ- ja perhesyiden vuoksi itsenäisesti ja palo jatkaa uraa on ollut kova. Työ- ja perheasioiden järjestelyt mahdollistavat nyt kauden kynnyksellä paluun mukaan joukkueen riveihin. Juuso odottaa innolla kauden alkua ja on valmis muutaman jääharjoituksen jälkeen kilpailemaan peliajasta Akilleksen keskikentällä jo viikonvaihteen Ruotsin leirillä. ”Olen innoissani liittymään mukaan joukkueeseen ja halu jatkaa uraa on kova. Olen harjoitellut kesän itsenäisesti ja ollut nyt joukkueen mukana muutaman harjoituksen kaukalossa. Odotan innolla pääsyä isolle jäälle ja tositoimiin joukkueen kanssa.” Juuso jatkaa.

Akilles Bandyn päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen Juuson liittymisestä mukaan joukkueen vahvuuteen. ”On erittäin hienoa, että asiat järjestyivät ja parhaassa iässä oleva huippu-urheilija jatkaa uraansa. Joukkue on erittäin tyytyväinen, että Juuso tulee mukaan vahvuuteemme. Juuson fyysinen vahvuus ja peräänantamattomuus tuo joukkueemme puolustuspelaamiseen lisää leveyttä ja muutaman jääharjoituksen jälkeen odotan hänen olevan valmiina Ruotsin leirille ja kauden haasteisiin, varsinkin kun hän on harjoitellut itsenäisesti koko kesän erittäin hyvin.” Hyttinen jatkaa.

Akilleksen joukkue lähtee toiselle Ruotsin leirille tulevana viikonloppuna. Leirin aikana Akilles kohtaa Allsvenskanin kärkijoukkueisiin kuuluvan Nässjö IF:n perjantaina. Lisaksi lauantaina on vastassa Elitserienin IFK Motala ja sunnuntaina myös Elitserienin Örebro SK. Leiri on viime kauden Suomen mestareille todellinen tasonmittaus, sillä vastustajat ovat erittäin laadukkaita. ”On mukava kohdata ja mitata tasoamme Ruotsin Elitserienin keskikastin joukkueiden kanssa, tosin ajankohta antaa niille tasoitusta olosuhteiden osalta, sillä ne ovat päässeet harjoittelemaan säännöllisesti isolla jäällä jo elokuusta alkaen. Odotan mielenkiinnolla otteluita ja uskon, että nykyinen ryhmämme olisi kilpailukykyinen myös naapurin korkeimmassa sarjassa. Pelaamme kolme kovaa peliä kolmessa päivässä, ja tämä on tärkeä leiri meille valmistautuessamme kohti Suomen Cupia ja alkavaa Bandy-liigaa,” lausuu Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen leirin tavoitteista.

* * *

Juuso Johansson ansluter till Akilles Bandys spelartrupp

Akilles Bandy har tecknat fortsatt kontrakt med Juuso Johansson. Juuso är 29 år och var en av nyckelspelarna i det förra säsongens mästerskapslag. Juuso har av arbets- och familjeskäl tränat självständigt under sommaren och hösten, men passionen för att fortsätta karriären har varit stark. Arbets- och familjearrangemang gör det nu på tröskeln till säsongen möjligt för Juuso att återvända till leden. Juuso ser ivrigt fram emot säsongsstarten och är efter några isövningar redo att tävla om speltid på Akilles mittfält, redan under kommande helgens Sverigeläger. ”Jag är glad över att gå med i laget och viljan att fortsätta karriären är stark. Jag har tränat självständigt under sommaren och har nu varit med laget på is i rink, några gånger. Jag ser fram emot att komma på stor is och spela på riktigt med laget,” fortsätter Juuso.

Huvudtränaren för Akilles Bandy, Jari Hyttinen, är mycket nöjd med att Juuso kommer med i laget. ”Det är fint att saker och ting ordnade sig och att en toppidrottare i sin bästa ålder fortsätter sin karriär. Alla i laget är väldigt nöjda över att Juuso kommer att ingå i vår uppsättning. Juusos fysiska styrka och obeveklighet ger bredd till lagets försvarsspel och efter några isövningar förväntar jag mig att han är redo för lägret i Sverige och säsongens utmaningar, särskilt eftersom han har tränat mycket bra på egen hand hela sommaren,” menar Hyttinen.

Akilles åker inkommande helg på ett ytterligare läger i Sverige. Under lägret kommer Akilles på fredag att möta Nässjö IF, ett av Allsvenskans topplag. På lördag möter man elitserielaget IFK Motala och före hemresan hinner borgålaget ännu på söndag spela mot Örebro SK, även de i elitserien kommande säsong. Lägret utgör en verklig nivåmätning för de regerande finländska mästarna, eftersom motståndarna håller mycket hög kvalitet. ”Det är trevligt att möta lag från Elitseriens mittenkast och mäta vår nivå med dem, även om tidpunkten kommer att ge dem en fördel, eftersom de har kunnat träna regelbundet på stor is sedan augusti. Jag ser fram emot matcherna och tror att vår nuvarande trupp också kunde vara konkurrenskraftiga i grannlandets högsta serie. Vi spelar tre tuffa matcher på tre dagar och detta är ett viktigt läger för oss i våra förberedelser inför finländska cupen och den kommande bandyligasäsongen,” fortsätter Akilles huvudtränare Jari Hyttinen om målen inför lägret.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment