Akilles otti taisteluvoiton Mikkelissä

Akilles matkusti keskiviikkona altavastaajana Mikkeliin, tärkeään vieraspeliin. Joukkueen runkopelaajista loukkaantuneina tai oireisina puuttui kentältä peräti seitsemän. Pelaajia ei edes ollut riittävästi pöytäkirjan täyttämiseen, viime hetken poisjäämisen vuoksi. Kamppareilla ei liveseurannan selostuksen mukaan ollut sairauspoissaoloja.

Porvoon valmennus oli kuitenkin saanut joukkueeseen rakennettua uuden roolituksen, luotua kovan taistelutahdon ja rautaisen asenteen, näin Mikkelistä lähti arvokkaat sarjapisteet mukaan Porvooseen numeroin 3-5 (2-1). 

Ottelun ensimmäisellä vartilla jäälle satoi sen verran lunta, ettei Akilles päässyt hienoisesta pallohallinnastaan huolimatta, Kamppareiden vetäytyvää puolustussumppua vastaan kovin hyville maalipaikoille. Kampparit teki ensimmäisen puoliajan maalinsa rangaistuslaukauksesta sekä kulmasta ja Iisakki Kaivola ampui Akilleksen kavennusmaalin kulmasta.

Jälkimmäinen puoliaika ehti vanheta kuutisen minuuttia kun Richard Laibertin kaukolaukaus hieman onnekkaasti tasoitti ottelun. Tämän jälkeen Akilles vei peliä yhä selkeämmin, mutta mustien puolustus kesti, kunnes jatkuvista rikkeistä alkoi tulla jäähyjä. Kun viimeinen vartti oli pelaamatta Kaivola pääsi entisellä kotikentällään rangaistuspisteeltä yrittämään siirtäen varmasti Akilleksen 2-3 johtoon. 

Loppua kohti Kampparit nosti lisää pelaajia ylös hakien tasoitusmaalia, eikä Akilles onnistunut rauhoittamaan peliä, aiheuttaen kotikatsojille sydämentykytyksiä. Vieraat voittivat kuitenkin myös loppuminuuttien hawaiibandyn Rasmus Kettusen ja loistavan ottelun pelanneen Nappe Larssonin maaleilla.

Seuraava ottelu on ohjelmassa kymmenen päivän kuluttua 22.1. Helsingissä, silloin olisi tarkoitus Oulunkylässä pelata jo kahteen otteeseen siirretty HIFK-Akilles peli.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment