Två poäng från Åggelby

De yttre omständigheterna gynnade inte onsdagskvällens enda bandyligamatch som spelades i Åggelby mellan hemmalaget Botnia och gästande Akilles. Vinden och nederbörden omintetgjorde alla möjligheter till finlir och vackra upprullningar, men Akilles krigade bättre än Botnia på alla plan och kammade rättvist hem båda seriepoängen med slutresultatet 1-5 (0-1).

För Akilles del blir motståndet framöver bara tuffare. Redan inkommande lördag kl 16 gästar obesegrade Veiterä Bollplan och Akilles hoppas på säsongens ljudligaste publikstöd i grundserien sista hemmamatch. Före matchen bjuder Borgå Fiskhus på kaffe med dopp. Sin sista match i den dubbla grundserien spelar Akilles i Jyväskylä på söndag kl 13. Fortsättningsserierna börjar genast följande vecka, matchprogrammet spikas när serietabellen är klar.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment